8/4/2020 Reflexzonemassage zorgt ervoor dat de weerstand verhoogt wordt. Heerlijke ontspanning en zet de doorbloeding en lymfestelsel in beweging. Dit verhoogt uw immuunsysteem.  Maak  eens een afspraak. Vergoeding via de zorgverzekeraar, check uw polisvoorwaarden op Natuurgeneeskunde.

21/6/2020 U kunt uw supplementen nu rechtstreeks bestellen bij de praktijk, niet meer via de webshop. 

21/7/2020 Probiotica bevorderen  gewichtsverlies bij vrouwen. Vrouwen die een dieet volgen kunnen extra kg kwijt raken door dagelijks Probiotica in te nemen. Dezelfde studie gaf geen effect bij mannen. Mannen en vrouwen met overgewicht hebben een andere mindere darmflora.  Een betere darmflora heeft een hele invloed op het lichaam waaronder een betere regeling van bloedsuiker en hongerhormonen. Ook voetreflexmassage heeft invloed op lichaam.  Bron: ABC gezondheid.nl

28/8/2020 Sigaren zijn even ongezond als sigaretten. Rook van sigaren en sigaretten bevat kankerverwekkende stoffen, veroorzaakt long- en hartaandoeningen en schade aan de mondholte. Mensen denken dat sigaren minder schade berokkenen omdat de rook niet geïnhaleerd wordt, maar dat is een foute redenering. Wilt u stoppen met roken en weet u niet hoe? Maak een afspraak voor voetreflexzonetherapie. Een professionele voetmassage die het lichaam helpt om te ontspannen, los te laten. Afvalstoffen worden uitgescheiden, bloed en lymfe wordt in beweging gezet. 

Hartproblemen voorkomenCardiovasculaire ziekten zijn de belangrijkste bron van ziekte, verlies aan levens(kwaliteit) én een gigantische kost voor de gezondheidszorg en de economie. Voorkomen van hartproblemen is dus een pre. Preventie. 

– Een gezonde voeding en voldoende beweging zijn de belangrijkste preventiemaatregelen, zowel cardiovasculair als om andere risicofactoren te beperken: overgewicht en obesitas, diabetes, chronische laaggradige ontsteking, hypertensie….
– Roken is een groot risico.
– Stressbeheersing en een goede geestelijke gezondheid zijn ook zeer belangrijk.. En niet te vergeten: positief staan in het leven!
– Ook een goed sociaal contact en ondersteuning zijn belangrijk. Eenzaamheid is een belangrijke risicofactor.
– Daarnaast zijn er voedingssupplementen die een belangrijke rol kunnen spelen bij preventie en ondersteuning bij cardiovasculaire ziekten.

Reflexzonetherapie kan u helpen om uw hoofd te leggen en meer rust te krijgen. Ook zet het bloed en lymfe in beweging, uw lichaam wordt in beweging gezet. Afvalstoffen worden afgevoerd. Kijk eens wat deze massage voor u zou kunnen betekenen. 

7/9/2020 De R is weer in de maand. Verhoog uw weerstand  met Vitamine C in combinatie met zink. 

20/10/2020 De praktijk is wegens vakantie gesloten van 19 oktober t/m 25 oktober. 

Tineke van Galen